Leveringsinstructies

The Source houden zich eraan u de beste kwaliteit te leveren en een hoogwaardige klantendienst aan te bieden. Levering van de goederen binnen de opgegeven tijdslimiet afhankelijk van de door u gekozen leveringsmethode en in een perfecte staat dragen wij bij The Source hoog in het vaandel. Wij maken gebruik van professionele transporteurs zoals daar zijn: FedEx, UPS, Bpost, .... Gezien de grote volumes die wij dagelijks in Europa verzenden kunnen wij u sterk concurrende transportprijzen aanbieden met excellente levering.We bieden dagelijkse levering van maandag tot vrijdag over heel Europa. Neem onderstaande transport richtlijnen door opdat wij u de beste transportdienst kunnen aanbieden voor levering van uw zorgvuldig geselecteerd product. Vragen? Bel of e-mail ons gerust, wij staan steeds voor u klaar.

Leveringsinstructies

Vul alle verplichte velden in. De vermelding van een telefoonnummer is verplicht. Gelieve het telefoonnummer in te voeren zonder spaties en zonder nationale prefix. Heeft uw leveringsadres geen postcode (bv. Ierland), vul dan "n/a" in, in veld voorzien voor de postcode. Wij leveren niet aan P.O. boxes of militaire basissen. Levering vergt een handtekening van de ontvanger. Wij leveren tijdens de kantooruren. Gelieve een adres in te geven waarvan u weet dat de ontvanger, of een andere volwassene persoon aanwezig kan zijn om het pakket in ontvangst te nemen. In sommige landen zal de transporteur ervoor kiezen het pakket aan de deur achter te laten of bij de buren wanneer dit gevraagd werd in het daarvoor voorziene "leveringsinstructies" veld. Wij kunnen u niet garanderen dat de transportfirma hiermee rekening houdt. In hotels en ziekenhuizen leveren wij aan de receptie. De naam van de ontvanger is steeds op het pakket, de receptie van het hotel of ziekenhuis kan op die manier gemakkelijk leveren op de juiste kamer. Wij beschouwen de interne levering aan de kamer van de gast of patiënt, als de verantwoordelijkheid van het hotel of ziekenhuis.

Douane en belastingen

Kosten en heffingen voor douanes zullen nooit worden aangerekend aan de geadresseerde, tenzij uitdrukkelijk vermeld in het bestellingproces (beperkt aantal landen). Het bedrag van uw bestelling omvat alle rechten en heffingen, tenzij anders vermeld in het bijzonder in de winkelwagen en uw e-mail bevestiging. Voor zendingen buiten de Europese Unie, is het zeer onwaarschijnlijk maar niet uitgesloten dat de douane een fysieke inspectie van het pakket doorvoert. Deze interventie kan leiden tot een levertijd van 24 tot 96 uur. Wij kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor dit voorval.

Verantwoordelijkheden

The Source The Source is verantwoordelijk voor de tijdige levering van bestelde artikelen. The Source is niet verantwoordelijk voor gemiste leveringen wanneer (1) de klant een onjuist of verouderd adres doorgeeft, (2) de ontvanger van het geschenk/pakket op vakantie is of niet beschikbaar, of (3) de klant niet snel (binnen 24 uur) een correct of nieuw leveradres doorgeeft. Indien de transporteur wordt genoodzaakt een geschenk terug te sturen naar The Source voor één van de bovengenoemde redenen, kunnen de verzendkosten voor rekening van de klant gehouden worden, in dit geval kan ook een bedrag van 20 euro als tussenkomst in de terugzendkosten en annulering. The Source stuurt een cadeau/pakket naar een nieuwe locatie op verzoek van de klant als de laatste zich ertoe verplicht te betalen voor de verzendkosten. In dit geval vervalt de vergoeding van 20 euro voor terugzendkosten en annulering.