Ons werk, onze passie!

IMG_8213.JPGHet hele verhaal begon allemaal rond een stuk van het meubilair! De BAR.

Het was liefde op het eerste gezicht! We zijn gekraakt om zijn vriendelijkheid, zijn natuurlijke gastvrijheid die de toon voor ons bedrijf zou stellen en ons zou toelaten elke klant met plezier te verwelkomen.

Velen kunnen nog steeds getuigen, we werden gek verklaard, wat een idee om zich te vestigen in een veld?

20 jaar succesvol zijn geweest, de ultieme beloning van onze expertise. Het intense werk, nauwgezette aandacht voor elk detail, absolute serieusheid, oprechte en zeer persoonlijke benadering voor elke klant, we hebben onze uren niet geteld, noch onze weekends, simpelweg omdat we allemaal gepassioneerd zijn!

Elk product wordt getest door de hele familie. Meerdere malen geproefd voordat ze kunnen worden goedgekeurd. Warm, koud, luchtig, geoxideerd, de lat ligt voor excellentie, omdat we het banale, alledaagse niet appreciëren, want elke klant, is noch banaal noch alledaags!

Vandaag de dag, gaat een tweede generatie verder met hetzelfde enthousiasme, passie en onze liefde voor de kunst van het leven en voor de kwaliteit van de ware en goede producten!

Wat is er mooier dan onze kinderen vandaag aan onze zijde te zien, met dezelfde passie voor ons beroep, met de ijver van de jeugd!

Hartelijk dank aan allen van u, voor uw vertrouwen, voor uw complimenten, jullie zijn, elkeen een bouwsteen van The Source !