Ons bedrijf, onze passie!

Het begon allemaal met een meubelstuk! De BAR.

Het beviel ons op het eerste gezicht! We werden verliefd op de vriendelijkheid en natuurlijke gastvrijheid, die de toon zouden zetten voor ons bedrijf en waardoor elke klant zich welkom zou voelen.

Veel mensen kunnen dit nog steeds getuigen, we werden voor de gek gehouden, wat was het idee om ons in een veld te vestigen?
20 jaar succes is de ultieme beloning voor onze expertise. Hard werken,
Nauwgezette aandacht voor elk detail, absolute ernst, een oprechte en ultrapersoonlijke benadering van elke klant, we tellen onze uren of onze weekends niet, gewoon omdat we allemaal gepassioneerd zijn over wat we doen !

Elk product is getest door het hele gezin. Vele malen geproefd voordat het wordt goedgekeurd. Warm, koud, belucht, geoxideerd, de lat ligt op uitmuntendheid, omdat we het alledaagse, het gewone niet waarderen, omdat elke klant noch alledaags noch gewoon is !

Vandaag gaat een tweede generatie verder met hetzelfde enthousiasme, dezelfde passie en onze liefde voor levenskunst en voor de uitmuntendheid van echte, goede producten !

Wat is er mooier dan onze kinderen vandaag aan onze zijde te zien, met dezelfde passie voor ons vak en de geestdrift van de jeugd !

Dank jullie allemaal voor jullie vertrouwen en jullie complimenten. Jullie zijn stuk voor stuk de bouwstenen van De Bron !