Wilt u uw personeel, klanten of relaties bedanken of feliciteren

 

Vertrouw ons, wij kunnen u gepersonaliseerde gebakjes aanbieden volgens uw criteria en bereid met nauwgezette zorg. Deze kunnen worden aangepast voor uw professionele of privérelaties, klanten, evenementen of personeel, inclusief de toevoeging van uw logo of m boodschap. The Source heeft een breed assortiment moderne producten van hoge kwaliteit die aan uw verwachtingen voldoen. Ons doel is om voortdurend te evolueren en te diversifiëren om zo goed mogelijk aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.

 

The Source biedt ook een individuele of gegroepeerde leveringsdienst aan uw bedrijf. Om ons in staat te stellen zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te voldoen (aanbiedingen, keuze van producten, levertijden), nodigen wij u uit contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon.

 

 Wij personaliseren al onze producten met uw logo en kleuren. Dit maakt belastingaftrek en BTW-terugvordering mogelijk. (Wettelijke informatie op aanvraag).

Het hele team van The Source hoopt vereerd te zijn met je bestelling. Accepteer alsjeblieft hun dankbaarheid en beste wensen.